Säsongen börjar :)

Hej alla !

Efter ett bra årsmöte har vi som Hallsbergs schackklubb bestämt årets program.

Några av medlemmarna och vännerna ska delta i en schackturnering med schweizisk modell med 45' + 10" tempo. Det kommer att ta 10 veckor tills vi når slutet. Det första partiet är imorgon den 25:e Oktober.


Du kan se schemat nedan och det kommer att uppdateras bland andra nyheter här varje vecka.

Vi hoppas få en fantastisk säsong med miljontals möjligheter precis som schack har !



https://member.schack.se/ShowTournamentServlet?id=12798&listingtype=1 

Årsmöte 2023

11.10.2023

Idag hade vi årsmöte och alla poster i styrelsen omvaldes.

Under Karlstad Open spelades en Juniorturnering med 14 deltagare. Vann gjorde Ervalla SS ny talang Isak Nordenling följt av alltid våran snabbschack starka Alf Söderfeldt. Nysatsande Brorsan Vilgot hade ingen lyckad tävling, men mede förluster kommer många bra erfarenhet.

Här var det rekord i anmälda från Hallsberg SS, I 17-20års klassen hade vi Caspian som med 2 av 6 kom på en 20:e plats i mycket hård konkurrens . I 14 årsklassen lyckade Vilgot Söderfeldt med en fin 13:e plats och 4 av 8 poäng. I 12års klassen bröt tyvärr Alf Söderfeldt efter 5 ronder. I 10 års...

Vi har startat klubbmästerskap i långpartier, se Länk . Det går fortfarande att hoppa in i turneringen senast 30 nov.

Under höstlovet var det stort intressen med kanske nya intresserade medlemmar. Totalt under de 2 eftermiddagarna kom 13 barn och lika många vuxna. Alla var lika intresserade båda vuxna och barn, Kontakter med skolanknutna bildades.

Vi kommer att hålla öppet för sportlovsschack på klubben. Tider onsdag 15-19 fredag 12-18. Öppet för alla intresserade att delta.

Vi nu 1 parti kvar i KM långparti mellan Peter och Caroline. Med vinst för Peter delar han 3:e platsen med Patrik och om Caroline vinner går hon om sin son Alf. Tord vann med 8 raka vinster följt av undertecknad efter ett finalparti för två veckor sedan efter att fått covid kvällen natten efter. En liten ursäkt för...

Startblixt

01.09.2021

Vi starta nu klubben och mjukstarta med 4 juniorer som träna i GABIÖ och spela lite träningspartier.

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång